MUNTATGE

Direccions, horaris, parkings i d'altres elements logístics.

El Petit DFactory

Dijous 3 i divendres 4 de Gener

Accés al recinte

DATA: dijous 3 de gener.
HORARI: de 10:00 a 15:00.
INSTRUCCIONS: accedir al recinte per CARRER DE LLUÍS COMPANYS, 5. No confondre amb Avinguda Lluís Companys. Hi ha una porta amb barrots que dóna accés a un parking de sorra. La porta disposa d’un polsador automàtic en un lateral. Obertura automàtica. Un cop s’accedeix al recinte, aparcar a la zona habilitada al parking, descarregar el material i dur-lo fins a la nau Dents de Serra. El vehícle haurà de ser enretirar posteriorment abans de les 15:00.
NOTES: l’horari de muntatge durarà 4 hores. A les 15:00 caldria estar enllestit ja que l’horari d’obertura és el dijous 3 a les 16:00.

Aparcament de vehicles

INSTRUCCIONS: els vehícles NO podran ser aparcats al parking del recinte, ja que hi haurà instal·lat el Campament del Patge Gregori. Caldrà aparcar al parking gratuit PARKING MUNICIPAL TRES TORRES. Són 5 minuts caminant fins a el Petit DFactory.

El recinte: Roca Umbert FA

Direccions i mapa del recinte on s'ubica DFactory, la Fàbrica dels Regals, i el Petit DFactory

Roca Umbert, Fàbrica de les Arts.

c. Enric Prat de la Riba 77,08401 Granollers (Barcelona)

Com arribar des de Barcelona

Amb cotxe. Per la C17 (antiga N-152), sortida Granollers. Per la AP-7, sortida 13 (Granollers)

Amb autobús. Des de la parada d’autobusos de Fabra i Puig – Meridiana, els autocars de l’empresa Sagalés surten cada mitja hora (des de les 06:30 h), i els dissabtes cada hora. Des de la parada de Granollers hi ha 8 minuts a peu fins a Roca Umbert.
Per a més informació sobre horaris d’autobusos: Tel. +34 938 707 860 www.sagales.com

Amb tren. Estació de Sants, Passeig de Gràcia o del Clot-Aragó, línia C-2 fins a Granollers Centre i caminar 2 minuts fins arribar a Roca Umbert.
Per a més informació sobre horaris de tren: Tel. +34 93 495 60 42 www.renfe.es